RIB EYE STEAK S PEČENOU CVIKLOU


Rýchly, chutný a hlavne jednoduchý. Aj taký môže byť steak.










Stačí nám na 2 porcie:

220 g rib eye steak
1 ČL sójová omáčka
čierne korenie čerstvo namleté
soľ
tymián
maslo
2 ks stredná cvikla
olivový olej


Rib eye steak ideálne nakoreníme omáčko, soľou, korením a tymiánom aspoň 5 hodín vopred. Keďže ja nikdy nestíham, robím to tak cca pol hodinu vopred a nikdy nesklamalo :) Cviklu nakrájame na kocky al. plátky dáme na plech, okoreníme, osolíme a polejeme olivovým olejom. Na rovnaký plech dáme nakorenený steak, prihodíme naň 2 plátky masla a pečieme cca polhodinu.

Parádny obed máme na stole :)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu